Nogometaši NK CROATIA 92 iz Ličkog Osika prvaci županijske lige

Objavljeno   

Nogometaši NK CROATIA 92 iz Ličkog Osika prvaci županijske lige

Nogometaši NK Croatie 92 iz Ličkog Osika prvaci su županijske lige Ličko-senjske županije.

Nogometni klub Croatia 92.iz Ličkog Osika apsolutni je vladar ličkog nogometa. Croatia je prvak županijske nogometne lige, njihov nogometaš Josip Ratković sa 17 postignutih golova najbolji je strijelac lige.

Koliko je uspješan on,ali naravno i cijela ekipa,  pokazuje da je za 4 postignuta gola „pobjegao“ svom prvom pratitelju Juri Matovini iz Plitvica.

A kada je u pitanju NK Croatia to nije sve jer osvojili su još jedan trofej, za fair play. U 16 odigranih utakmica „osičani“ su dobili 10 žutih kartona i samo jedan crveni i tako prikupili 12 bodova  na tablici za „najpristojniju“ momčad lige.  

Zahvala ujedno ide i predsjedniku kluba župniku Ličkog Osika preč. Luki Blaževiću, tajniku kluba g. Tihomiru Starčeviću, i svima ostalima u klubu koji se bore za razvoj sporta u Ličkom Osiku kako bi djeca i mladi svoje slobodno vrijeme provodili što kreativnije i ispunjenije.

Dio teksta preuzet s Lika-express

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se