Naš biskup mons. Zdenko Križić proslavio je imendan u našoj župi

Objavljeno   

Naš biskup mons. Zdenko Križić proslavio je imendan u našoj župi

Gospićo-senjski biskup mons. Zdenko Križić ne može sakriti svoj imendan. Proslavio ga je u našem Pastoralnom centru u Ličkom Osiku.

U kalendaru se danas nalazi i ime Zdenko. Brojni prijatelji i svećenici željeli su mu čestitati imendan.

To su mogli učinili danas u Ličkom Osiku u župskoj dvorani. Nakon okupljanja gosti su se spontano družili, pozdravljali i upoznavali. U 13 sati počelo je druženje za stolom. Uz biskupa slavljenika je i biskup u miru mons. Mile Bogović, o. Jakov Mamić, generalni vikar Vojnog ordinarijata, generalni vikar mons. Šporčić, svećenici iz biskupije, časne sestre karmelićanke i iz Družbe Srca Isusova, redovnici-karmelićani iz čije zajednice dolazi biskup Križić.

Čestitku biskupu izrekli su biskup u miru mons. Mile Bogović, generalni vikari Šporčić i Mamić. O. Mamić je rekao da je njihova karmelićanska zajednica rasadište ljudi koji obnašaju odgovorne službe u crkvu. Jedan od njih je i biskup Križić. Biskupov imendan je povod da se svećenici druže i izmijene informacije, iskustva ili jednostavno da budu zajedno.

Izvor: župa Slunj

 

 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se