Katehetska nedjelja u našoj župi

Objavljeno   

Katehetska nedjelja u našoj župi

U nedjelju 1.listopada 2017. u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku svetom misom u 11 sati obilježena je Katehetska nedjelja.

Katehetska nedjelja uvijek se obilježava na početku vjeronaučne i školske godine kako bi djeca uz Božju pomoć postigli što bolje rezultate u školi.

Tako se različitost liturgije mogao vidjeti u prinošenju darova na oltar. Djeca su prinijela Katekizam katoličke Crkve, udžbenike iz vjeronauka, bilježnicu, loptu, kruh, vino i vodu.

Na kraju svete mise župnik preč. Luka Blažević podijelio je učenicima trećeg i osmog razreda, tj. onima koji se pripremaju za sakrament pričesti i krizme novi broj župnog lista Providnosti.

Župnoj zajednici je također predstavljena nova vjeroučiteljica Dražena Rubčić koja je inače rodom iz Švice pokraj Otočca. Ona će pripremati prvopričesnike.

Kako bi se djeca međusobno mogla natjecati, svatko je dobio knjižicu u koju će skupljati štambilje sa pohađanja svetih misa i ostalih sakramenata.

Mjesec je listopad pa se utecimo rado Majci Božjoj posebno u molitvi krunice!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se