Dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu

Objavljeno   

Dvadeset i deveta nedjelja kroz godinu

Dvadeset i devete nedjelje kroz godinu svete mise u 9 i 11 sati slavljene su u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku.

Ujedno je danas i Misijska nedjelja kada posebno molimo za naše misionare diljem svijeta kao i za misije. Navješčivati Radosnu vijest siromašnim narodima pravo je bogatstvo duše i tijele. Oni nemaju puno materijalnog, nekad i bez ikakvog obroka na dan, ali su radosni i veseli. To se možemo i mi zapitati, tj. na koji način živimo svoju vjeru, a živimo u izobilju? Sva milostinja danas ići će za potrebe misija diljem svijeta.

Bliži se polako i kraj liturgisjke godine kada ćemo proslaviti svetkovinu Krista Kralja. ovih zadnjih nedjelja slušati ćemo u evanđeljima kako Isusa pokušavaju njegovi sunarodnjaci nasamariti i uhvatiti.

Danas je svetkovina sv. Ivana Pavla II. Puno je puta posjetio našu Domovinu i izrazito ju je volio. Svi puno zato znamo o njemu. Sveti Ivane Pavle II., moli za nas!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se