Admiral Davor Domazet-Lošo predvodio Tribinu četvrtkom i predstavio knjigu ADMIRALOVI ZAPISI 2: Što je Istina

Objavljeno   

Admiral Davor Domazet-Lošo predvodio Tribinu četvrtkom i predstavio knjigu ADMIRALOVI ZAPISI 2: Što je Istina

U četvrtak 30. studenog 2017. godine u punoj dvorani Pastoralnog centra u Ličkom Osiku održana je tribina u sklopu župnog projekta Tribina četvrtkom. Gost predavač bio je admiral Davor Domazet - Lošo i predstavio je svoju novu knjigu Admiralovi zapisi 2: Što je istina.

Na početku tribine sve okupljene pozdravio je domaći župnik preč. Luka Blažević. Generalni vikar biskupije mons. Marinko Miličević kratko je predstavio admirala i nakon toga on je preuzeo glavnu riječ.

Na početku prezentacije sastavljene od dia-pozitiva sa slikama i tekstovima, admiral Domazet Lošo je svojim osebujnim govorom i rječnikom iznio svoje mišljenje kako su "mnoga zla za kršćansku Europu krenula od Francuske revolucije 1789. godine".

Pod Orwellovim krilaticama

-Od tada živimo vremena tri parole iz romana "1984" britanskog književnika Georgea Orwella: Rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moć, kazao je Domazet Lošo.

Francuska revolucija je zlo samo po sebi, kaže, u njezinom tumačenju primjenjuje se inverzija, sve izokrenuti onako kako urotnicima odgovara. U njoj je nametnuta diktatura, stvorena giljotina, ozakonjena otimačina što je dovelo do prvog stvarnog genocida u povijesti Europe. Samo u pokrajini Vandeji u zapadnoj Francuskoj na različite načine usmrćeno oko 120 tisuća ljudi, naglašava Domazet Lošo te nastavlja:

-A dekretom od 10. studenoga 1793. službeno se ukida kršćanstvo i uvodi kult razuma i prirode. U pariškoj katedrali Norte Dame izvode se orgije, navodi admiral.

U povodu 14. srpnja 1789. u Francuskoj je najveći državni praznik jer se obilježava godišnjica događaja koji je simbolički označio početak Francuske revolucije. Toga dana napadnuta je pariška tvrđava-zatvor Bastilla.

Unatoč herojskim pričama koje su ispripovijedane o tom događaju, stvarnost je bila znatno manje bajkovita. Bastilla je pred revoluciju bila prilično mali i nevažan zatvor, u kojem je čuvano samo sedam zatvorenika, reći će autor novoizdane knjige.

Značaj svjetskih revolucija

Kao gotovo i sve dosadašnje svjetske revolucije, kaže, Francuska revolucija je imala izuzetno naglašen antikršćanski karakter.

U praksi se to očitovalo rušenjem crkava, ubijanjem i progonima svećenika i redovnika, ubijanjem i progonom kršćana, kao i aktivnim pokušajima zabrana i zatiranja Isusovog imena. Umjesto Boga uvodi se Kult Razuma i Vrhovnog Bića, ističe.

-Oko 40 000 svećenika, prema knjizi Nikole Roščića "Revolucije razaraju Krista" je ubijeno, deportirano ili protjerano iz Francuske. Bio je to, tvrdi, pravi holokaust u Francuskoj. Iz Francuske revolucije izrastao je svjetski bojovni ateizam, antiklerikalizam, sekularizam i liberalizam te se proširio svijetom. Francuska revolucija postaje majka svih kasnijih krvavih revolucija, tvrdi Domazet Lošo.

Talijanska revolucija jasno se očituje u liku Giuseppea Garibaldija koji se slavi kao "Otac domovine, Sin naroda, Duh slobode" što je temelj kršćanstva Sveto Trojstvo - Otac, Sin i Duh sveti.

Himna Sotoni

U ovoj neprijepornoj blasfemiji očituje se sva mržnja i bijes na Krista. Na ruševinama Napuljskog Kraljevstva organizira se masonski antikoncil na kojem se pjeva antikoncilna himna Giostea Carduccia pod nazivom "Himna sotoni", reći će admiral.

Potom obrazlaže Meksičku revoluciju, boljševičku revoluciju u kojima ističe "masone i antikriste".

Između zastrašujućeg broja od 40 tisuća ubijenih i mučenih svećenika, ubijena su i 32 mitropolita. Patrijarha Tihonova Ruska crkva drži mučenikom svecem, priča Domazet Lošo.

U Španjolskom ratu, kaže, Radio Barcelona 20. srpnja 1936. proglašava: "Potrebno je razoriti Crkvu i sve ono što je s njome povezano".

Pad Berlinskog zida bio je 1989. na dvjestotu obljetnicu Francuske revolucije. To je tzv. "Bijela revolucija" čiji su sljedbenici izvojevali institucionalnu pobjedu, izbacivanje spomena kršćanstva iz teksta europskog Ustava, naglasio je Domazet Lošo.

Masoni, predvođeni onim britanskim pokreću Prvi svjetski rat kako bi se rušilo kršćanstvo na putu prema svjetskoj hegemoniji. Ideju "Velike Srbije" koriste masoni da na njoj sagrade Jugoslaviju, uvjeren je admiral.

Tito da bi se dodvorio Staljinu iznosi svjesnu izmišljotinu i veliku laž da je ustaški režim u NDH pobio 460.000 Srba. Iako Tito nikad nije bio u Jasenovcu na toj laži kasnije će biti izgrađen mit o jasenovačkim žrtvama, objašnjava autor.

Nazočnima je govorio o strategiji "crnih rupa": Oceanija, Euroazija, Ostazija. Kao vrsni govornik ustvrdio je kako je Švicarska država masonerije, dok je ceremonija na otvaranju Gotthard tunela 2016. bila posvećena Baphometu, istinskom vladaru okultne elite. Od nekadašnjeg antiklerikalizma ušlo se u završnu fazu: kristoljublje po doktrini "vučjeg čopora".

EU je Kula babilonska

Najpoznatija današnja Babilonska kula je EU parlament u Bruxellesu. Iz Kule babilonske svjesno se i planski uništava identitet europskih naroda, izjavio je Domazet Lošo. Proučavajući dio Starog zavjeta u kojem se govori o Kuli babilonskoj, Domazet Lošo je došao do zaključka da taj pojam u današnjem smislu znači sprječavanje čovječanstva i naroda, posebno europskih naroda, da složno stvore nešto zajedničko, svrhovitu civilizaciju i dadu joj svoje ime, svoj identitet.

Jedan je cilj ove sotonske rabote je narod, odnosno čovječanstvo, držati u neznanju i time ga prisiliti da prihvati protunaravne zakone. Drugi je cilj narod smutiti pranjem mozga, silovanjem "novim jezicima", jezičnim deformacijama i izmišljotinama. Namjera je da se starosjedilačko stanovništvo u Hrvatskoj, putem umjetno proizvedenih kriza, tjera trbuhom za kruhom iz zemlje, a nove stanovnike dovodi pod lažnom izlikom davanjem azila.

A u tom kolapsu bi, po "njihovom planu", Hrvatska trebala ostati bez plodne zemlje, šuma, otoka i što je najvažnije, bez najvećeg bazena pitke vode u Europi. U ovome je bit ovog monstruoznog plana, naglašava.

Tim se sotonskim planom razara europska kultura, kaže, uništava njezin identitet i satire njezino ime. Zato su znakovite riječi bivšeg češkog predsjednik Vaclava Klausa: "Raspad Europske unije šansa je za spas Europe", poručio je Domazet Lošo koji je govoreći o Domovinskom ratu zaključio kako se "moramo se maknuti od 10. travnja i 29. studenoga".

Koliko su nazočni u benkovačkoj Gradskoj knjižnice zainteresirani za novu knjigu Davora Domazeta Loše po cijeni od 100 kuna govori veliki red za knjigu s autorovom posvetom.

Stepinčeva osuda crvenog terora u Španjolskoj

Kad su zaredali zločini Crvene internacionale u Španjolskoj, pokušajem da Europu učine "komunističkim rajem", te na vijesti o teškim zločinima komunista prispjelih sa svih strana u Španjolsku, zagrebački nadbiskup i kardinal Alojzije Stepinac je vjernicima i javnosti uputio Okružnicu o progonima katolika u Španjolskoj.

"Kao što je nekoć Neron smolom obljepljivao kršćanska tjelesa te ih palio kao baklje, tako danas španjolski anarhisti i komunisti puni bezbožnoga bijesa i nasilja javno spaljuju tjelesa katoličkih biskupa, svećenika, redovnika i vjernika građanskoga i seljačkoga staleža. Oni bez ikakve krivnje poubijaše na stotine svećenika i redovnica. Izgubivši svaki naravni stid, obeščašćuju kršćanske djevice, koje obeščašćene mrtve bacaju kroz prozore iz njihovih domova. Svete i požrtvovne redovnice, kojima je sav životni rad i djelovanje u službi odgoja djece i dvorbe bolesnika, bezobzirno ubijaju. Štoviše, i mrtve vade iz grobnica, da ih obeščaste."

Okrutnost komunista u Španjolskoj duboko je vrijeđala dušu svakog istinoljubivog čovjeka, i samoga nadbiskupa Stepinca, reći će Domazet Lošo.

Po naputku Adama Weishaupta

Slijedom Weishauptova naputka danas su se, ne samo mediji, pretežito sveli na skrivanje istine, njezino izobličenje, na osuđivanje i ismijavanje svakog obrazloženja. Osnovni je cilj zadržati javnost što dalje od bilo kakvih spoznaja o tome što se uistinu događa, kako je s razlogom ustvrdio Noam Chomsky, mišljenja je admiral.

 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se