Caritas pomaže obitelji kojoj je izgorjela kuća

Objavljeno   

Gospić

Nakon nesreće, točno prije mjesec dana, u kojoj je požar u potpunosti progutao obiteljsku kuću jedanaesteročlane obitelji Željka Udorovića iz Trnovačkog Novosela, prvi u pomoć je priskočio Caritas Gospićko-senjske biskupije. Danas se , zahvaljujući ravnatelju Caritasa vlč. Luki Blaževiću, izvode građevinski radovi na izgradnji novog doma za obitelj Udorović.

Na terenu smo ,uz ravnatelja Blaževića koji koordinira sve radove, zatekli vlasnika građevinskog obrta Duka iz Perušića Ivicu Rukavinu koji se nesebično odazvao pozivu vlč. Blaževića za pomoć obitelji Udorović te sa svojim radnicima besplatno izvodi sve radove na izgradnji kuće. Unatoč velikim vrućinama radovi odmiču prema predviđenim rokovima što mnogobrojnu obitelj Udorović posebno raduje jer se nadaju da bi se u svoj novi dom mogli useliti prije dolaska zime. Zahvalni su svima koji su do sada pomogli a posebno vlč. Blaževiću i Caritasu koji su preuzeli brigu oko izgradnje njihove kuće. Nakon doživljene nesreće ponudili smo pomoć obitelji Udorović , od naše Gospićko-senjske biskupije dobili smo novčanu pomoć od koje smo nabavili dio građevinskog materijala nakon čega su nam ususret priskočile mnogobrojne firme i pojedinci koji su darovali različiti građevinski materijal, rekao nam je vlč. Blažević koji neumorno prikuplja pomoć za završetak novog doma ovoj obitelji. Do sada su nam pomoć u ovoj akciji pružili Vrkljan d.o.o., Martinčić d.o.o., GS Gradnja d.o.o., Sladovača d.o.o., Bigrom d.o.o, GM Kvarte, Grad Gospić i restoran Prašina na čemu im se u ime obitelji i našeg Caritasa zahvaljujem. Za završetak kuće nedostaje još pokrov pa vlč. Blažević poziva moguće donatore da se priključe ovoj plemenitoj akciji kako bi stvorili dostojne uvjete za život cijeloj obitelji u kojoj je i četvero učenika osnovne škole.

 

Novčana sredstva za pomoć obitelji Udorović mogu se uplatiti na žiro račun Caritasa Gospićko-senjske biskupije broj 2340009-1100221418; poziv na broj 290713; svrha: pomoć za obitelj Udorović.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se