SEDMA VAZMENA NEDJELJA

Objavljeno   

SEDMA VAZMENA NEDJELJA

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 14 Matija ap.; Matko, Mate

UTO 15 Izidor; Sofija; Sonja

SRI 16 Ivan Nepomuk; Andrija B.

ČET 17 Paškal; Paško; Gizela

PET 18 Ivan I. papa; Venancije

SUB 19 Celestin; Rajko, Ivan, Teofil

NED 20 Duhovi.Bernardin Sijenski

PON 21 MARIJA MAJKA CRKVE, Dubravka

 

Sljedeće nedjelje slavimo rođendan Crkve - blagdan Duhova. Sveta misa u 9 sati slavi se u Ličkom Osiku, a svečana sveta misa u 11 sati slavi se u crkvi Duha Svetoga u Mušaluku. Također će se svete mise slaviti u Mušaluku u subotu i u ponedjeljak. Krunica započinje u 18 sati i nakon toga će se slaviti sveta misa.

Svaki dan su svibanjske pobožnosti u našoj crkvi. Krunica počinje u 18 sati i nakon nje je sveta misa. Dođimo se pomoliti našoj nebeskoj Majci.

U utorak vjeronauk imaju prvopričesnici. U 17:30 drugi razred, a u 18 sati treći razred.

U srijedu 16. svibnja je obljetnica mučeničke smrti s. Žarke Ivasić i obilježit će se svečanim misnim slavljem 16. svibnja u 17 sati, u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije, u Gospiću. Za vrijeme svete mise bit će pročitan PROGLAS kojim se najavljuje službeni početak pokretanja postupka beatifikacije s. Žarke Ivasić. Prije euharistijskog slavlja, u 16 i 15, održat će se molitva na grobu s. Žarke, na gospićkom gradskom groblju.

U četvrtak je vjeronauk za krizmanike u 18 sati.

 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se