Našu župu posjetili su članovi udruge Kolping

Našu župu posjetili su članovi udruge Kolping

U subotu 16. lipnja 2018. godine članovi udruge Kolping sa svojim obiteljima posjetili su našu župu u sklopu jednodnevnom izleta svih članova. Izletnike je vodio duhovnik Kolpinga i župnik svete Barbare na rebru kao i bolnički kapelan istoimene bolnice don Zdenko Perija.

U našu župu stigli su oko 10 sati te su imali vremena za kratku okrjepu koju su pojedinci iskoristili na svoj način. Večinu njih namamilo je stablo trešnje koje je ove godine lijepo rodilo pa su se uspjeli zasladiti.

Svetu misu u 11 sati predvodio je župnik preč Luka Blažević u suslavlju don Zdenka.

Nakon svete mise uslijedio je kratki sastanak u dvorani Pastoralnog centra gdje su članovi Kolpinga iznijeli svoje godišnje izvješće.

Uslijedio je zajednički ručak, a nakon njega su se članovi Kolpinga uputili u svetište i Crkvu hrvatskih mučenika. Na taj način su zaokružili svoju ličku priču i vratili se svojim kućama. Dragim gostima hvala na posjeti.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se