Šibenski biskup mons. Tomislav Rogić sa svojim bogoslovima i sjemeništarcima upoznaje Liku

Objavljeno   

Šibenski biskup mons. Tomislav Rogić sa svojim bogoslovima i sjemeništarcima upoznaje Liku

Ovih dana u našoj župi boravi šibenski biskup mons. Tomislav Rogić. Ustvari biskup Rogić je sa svojim bogoslovima i sjemeništarcima na ljetovanju u Lici.

Smješteni su u našem Pastoralnom centru te uz molitvu i duhovne nagovore obilaze našu kršnu Liku.

Do sada su uspjeli posjetiti Cerovačke špilje, rodnu kuću oca Domovine dr. Ante Starčevića, CHM na Udbini, memorijalni centar Nikole Tesle i ostale ljepote naše biskupije.

Kako je biskup Rogić bio svećenik naše biskupije, srce mu je uvijek u Lici te na taj način želi upoznati pitomce (buduće svećenike) sa svojom rodnom biskupijom. Lijepo je vidjeti kako se pastir brine za svoje bogoslove i sjemeništarce. Uz biskupa je također svećenik Roko Glasnović koji je ujedno tajnik i ekonom Šibenske biskupije.

Svim bogoslovima i sjemeništarcima želimo da ustraju na svojem svećeničkom putu te da im ovo ljetovanje u drevnoj Lici dade snage i volje u daljnjem školovanju zbog svih velikana, kršćanskih mjesta i crkava koje će obići ovih dana.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se