Djeca su radost župe

Objavljeno   

Djeca su radost župe

U srijedu 31. listopada kao i svake srijede župno dvorište je ispunjeno dječjom vikom i igrom.

Naime, svake srijede oni se pripremaju za sakrament Prve pričesti.

Želimo im da i dalje ustraju u tome.

Ako želiš da tvoja djeca s radošću misle na tebe sutra, provodi vrijeme s njima danas! Učitelj je upitao učenicu, malu djevojčicu: – Kojim se poslom bavi tvoj otac? Ona je odgovorila: – On se bavi čokoladom jer mi često donese čokoladu; – Bavi se i sladoledom jer me često razveseli mojim omiljenim okusom – vanilijom! – Bavi se i igračkama jer mi ponekad donese mekanog i umiljatog medvjedića. – On je i učitelj jer mi pomaže u pisanju zadaća. – On je snažan radnik. Često me podigne na ramena, i nosi me po kući na leđima kao konjić. – On je i klaun jer me često nasmijava svojim šalama. Priča mi i priče prije spavanja, za laku noć. – Iako radi od jutra do mraka, nikada se ne umori. A kad se vrati kući, uvijek je spreman za igru sa mnom.

Djeci nije najvažnije čime se bavimo kako bismo zaradili novac – za njih je najvrjednije ono što činimo kako bismo ‘zaradili’ njihovu ljubav. Dajmo djeci ono što najviše cijene i trebaju – svoje vrijeme!.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se