U Gospiću je održan Dekanatski susret krizmanika

Objavljeno   

U Gospiću je održan Dekanatski susret krizmanika

U nedjelju 11. studenog 2018. g. u popodnevnim satima u našem biskupijskom sjedištu u Gospiću dogodio se susret kandidata koji se pripremaju za krizmu ove vjerunaučne godine za naš dekanat. Na susretu se skupilo sedamdesetak mladih ljudi osmih razreda iz bližih župa: Gospića, Kosinja i Ličkog Osika.

Vjerujemo da im nije krivo što su odvojili ovo lijepo nedjeljno popodne za rast u vjeri.

Susret je započeo u 13:30 u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću, a završio je svečanom svetom misom u 18 sati u gospićkoj katedrali.

Cijeli susret je vodio salezijanac iz Zagreba don Mihovil Korkut uz pomoć troje studenata iz Zagreba.

Program je bio razigran, pun smijeha i mladenačke radosti, ali i ozbiljnog sudjelovanja u slušanju Božje riječi koje su vjerujemo odjekivale u duši svakog sudionika. Nitko nije mogao biti nezainteresiran i pospan.

Velika hvala našim krizmanicima koji su se odvažili sudjelovati na ovakvom susretu. Vjerujemo također da će na sljedeći susret okupiti još veći broj pripravnika.

Svega ovoga nebi bilo bez biskupijskog povjerenika za mlade preč. Josipa Šimatovića, udbinskog župnika. Velika mu hvala!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se