PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

PETNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

 15 P   Bonaventura, Dobroslav, Vladimir, Dobriša
 16 U   M.B. Karmelska, Karmela, Elvira
 17 S   Aleksije, Branko, Dunja, Nadan
 18 Č   Miroslav, Bruno, Natko, Šimun
 19 P   Justa, Rufina, Zora, Zlata, Aurelija
 20 S   Ilija prorok, Ilijana, Biserka
 21 N   16. NEDJ KROZ GOD; Lovro B., Danijel

Sljedeće nedjelje svete mise su u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati.

U utorak je Majka Božja Karmelska. Kod nas u dekanatu se posebno slavi u Smiljanu. Svete mise su u 11 i 18 sati.

U srijedu Zavjetno hodočašće za Domovinu ili Marijanski zavjet za Domovinu koji hodočasti od Osijeka do Dubrovnika prolazi i kroz našu biskupiju i našu župu. Hodočasnici pješaće te će u srijedu prolaziti kroz našu župu. Krenuti će iz Kosinja te ih možemo očekivati popodne. Oni ne zahtijevaju ništa, ali uvijek im se može ponuditi čaša vode, pića ili kolač. Bitno je pokazati ljubav na djelu.

Od 6. srpnja do 4. kolovoza traje tridesetodnevna molitva za Domovinu pa se svi možemo uključiti. Završava dan prije proslave Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Slikovni rezultat za tridesetodnevnica za hrvatski narod i domovinu plakat

U srijedu 17. srpnja u Gospiću iza svete mise u 18 sati svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja i ozdravljenja imati će Marino Restrepo. Svi ste pozvani doći ćuti iz prve ruke kakav je bio teški, ali plodonosan put ozdravljenja u Isusu Kristu.

Iduće nedjelje župnik preč. Luka Blažević obilježiti će zajedno sa svim vjernicima 25 godina kako je došao u naše župe - u Lički Osik i Široku Kulu. Odazovimo se i molimo za našeg župnika koji je u našim župama već četvrt stoljeća. Pjevanje na svetoj misi uzveličati će zbor mladih iz Bibinja.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se