Caritas naše biskupije obilježio Dan života

Objavljeno   

Caritas naše biskupije obilježio Dan života

Djelatnici Caritasa Gospićko-senjske biskupije tradicionalno su u prvoj nedjelji veljače kada se obilježava Dan života pohodili porodne odjele Općih bolnica na prostoru Gospićko-senjske biskupije, u Gospiću i Ogulinu.

U jutarnjim satima djelatnici Caritasa na čelu s tajnicom biskupijskog Caritasa Katom Matanić i Katarinom Horvatović Pavičić posjetili su porodni odjel Opće bolnice Gospić a potom i isti odjel Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin.

Tom prilikom je voditeljica biskupijskog Caritasa Kata Matanić zajedno s osobljem bolnica obišla nazočne porodilje i trudnice. Osim što im je zahvalila što su izabrale život, voditeljica Caritasa je majke rodilje darovala prigodnim poklonima, voćem,sokovima i keksama i novčanim prilogom. Poklon pakete, toplu riječ i razgovor dobile su i trudnice koje ovih dana očekuju porod. U Gospiću su darivane dvije porodilje i dvije trudnice a u Ogulinu četiri porodilje i dvije trudnice.

Ovim tradicionalnim akcijama darivanja Gospićko-senjska biskupija i biskupijski Caritas svojim akcijama na djelu pokazuju kako promoviraju život i pomažu mladima koji se za njega odlučuju.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se