Djelatnici Caritasa Gospićko-senjske biskupije na terenu

Djelatnici Caritasa Gospićko-senjske biskupije na terenu

Ovih dana djelatnici Caritasa Katarina Horvatović Pavičić i Jure Brkljačić su većinom na terenu. Pakete koje su pripremili u zgradi Caritasa voze po cijeloj našoj biskupiji.

Bliži nam se naš najveći kršćanski blagdan Uskrs. Pogotovo u ovo vrijeme korona virusa koji je svima promijenio način života, Caritas pokušava intezivnije pomoći onima koji su u potrebi.

Može se reći da je ovo vrijeme teško, ali osmijeh na licima korisnika Caritasa sve briše. Caritas usprkos ovome svemu uvijek prati preporuke i mjere koje izdaju nadležne institucije.

Paketi pomoći sastoje se od osnovnih živežnih namirnica kao što su: brašno, ulje, mlijeko, tjestenina, riža, šećer, različite konzerve, juhe u vrećici i slično.

Gospićki Caritas zahvaljuje svima koji su se svojim donacijama uključili u ovu uskrsnu akciju. Svi oni koji Caritasu nešto žele donirati to mogu učiniti u Upravi Caritasa u Gospiću, ulica dr.Ante Starčevića 19.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se