Pomoć stradalima u potresu

Objavljeno   

Pomoć stradalima u potresu

Hrvatski Caritas pomaže stradalima u potresu u Petrinji i Sisku

Hrvatski Caritas pomaže stradalima u potresu u Petrinji i Sisku

Razoran potres koji je 29.12.2020. pogodio Petrinju, Sisak i okolna naselja odnio je ljudske živote i za sobom ostavio ruševine i strah. U godini koja nas i na samom svom kraju stavlja na kušnje, one osobne i kao društvo u cjelini, još jednom se nalazimo u situaciji kada je najvažnije pokazati podršku, solidarnost i konkretnu pomoć.

Hrvatski Caritas i ovog puta poziva na solidarnost sa stradalnicima u Petrinji, Sisku i okolnim naseljima i mjestima.

Tijekom sutrašnjeg dana (30.12.2020.) biti će uplaćena pomoć iz interventnog fonda Hrvatskog Caritasa za hitno zbrinjavanje i potrebe stradalnika na račun Caritasa biskupije Sisak. Na raspolaganje za hitno zbrinjavanje stavljeni su na raspolaganje šator, kreveti, deke, vreće za spavanje.

Pomoć putem Hrvatskog Caritasa može se uplatiti na:

Hrvatski Caritas, Ksaverska cesta 12a, Zagreb, kod PBZ (Privredna banka Zagreb), IBAN: HR0523400091100080340, poziv na broj 12-20. Za uplate iz inozemstva SWIFT/BIC: PBZGHR2X.

Također možete nazvati donacijski telefon: 0609010 (6,25 kn )

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se