NAJAVA: Proslava sv. Josipa u našoj župi

Objavljeno   

NAJAVA: Proslava sv. Josipa u našoj župi

Pred nama je proslava župnog patrona sv. Josipa kojeg cijela Crkva slavi 19. ožujka.

Za župni blagdan u našoj župi biti će duhovna priprema koja se sastoji od trodnevnice i samog slavlja na dan sv. Josipa.

Prvi dan trodnevnice je srijeda 16. ožujka. Molitva krunice počinje u 17,00 sati, a u 17,30 sati svetu misu predvodi župnik preč. Luka Blažević.

Drugog dana trodnevnice 17. ožujka u našoj župi je Korizmeno-uskrsna ispovijed koja počinje u 17,00 sati. Na raspolaganju će biti veći broj svećenika tako da ste svi pozvani da se pomirite s Bogom za župni blagdan i najveći kršćanski blagdan Uskrs. Misu drugog dana trodnevnice u 18,00 sati predvodi kancelar biskupije i tajnik biskupa preč. Mišel Grgurić.

Na treći dan trodnevnice 18. ožujka duhovna priprema počinje pobožnošću križnog puta u 17,00 sati. Svetu misu nakon križnog puta u 17,30 predvodi generalni vikar biskupije i gospićki dekan mons. Marinko Miličević.

Na sam dan župnog patrona sveta misna slavlja u 11,00 i 17,00 sati predvodi fra Stipo Karajica iz Zagreba. 

Sve vas pozivamo da svojim prisustvom uzveličate proslavu našeg župnog patrona te po zagovoru sv. Josipa molite za svoje potrebe i milosti.

Sveti Josipe, moli za nas!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se