OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

OSAMNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 1Alfons Liguori; Vjera; Nada
UTO 2Gospa od Anđela; Euzebije V.
SRI 3Bl. Auguslin Kažotić, Lidija
ČET 4Ivan Marija Vianney, Justin
PET 5Gospa Snježna; Nives; Snježana
SUB 6PREOBRAŽENJE GOSP.
NED 7 19. KROZ GOD. Siksto papa; Kajetan; Donat

 

Sljedeće nedjelje sveta misa slavi se u Ličkom Osiku u 11 sati.

U utorak slavimo Gospu od Anđela . Sveta misa je u Ličkom Osiku u 9 sati.

U petak je državni praznik kada obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Ujedno slavimo i Gospu Snježnu. Svetu misu u 10 sati predvodi župnik preč. Luka Blažević. Nakon svete mise kod spomenika svim žrtvama pokraj crkve biti će prigodna molitva za sve stradale te polaganje vijenaca i paljenje svijeća.

U subotu slavimo Preobraženje Gospodinovo ili Božje lice. Sveta misa u našoj crkvi sv. Josipa s vjenčanjem je u 14 sati. Sakrament ženidbe žele sklopiti Igor Jukić i Danijela Marjanović. Svima ih preporučamo u molitve.

Za akciju MIVA ili akciju za nabavu vozila za misionare diljem svijeta kako bi mogli doći do svojih vjernika koji su udaljeni jako puno od mjesta stanovanja svećenika skupljeno je 700 kn.

U narednom vremenu planiramo uređivati prostor oko crkve, Pastoralnog centra i župnog dvora. Planira se staviti nova ograda, u crkvi se urediti samo svetište kao i novi sedes i nove stolice. Vjerujemo da ćemo uz Božju pomoć i Vas dobročinitelje uspjeti u ovom naumu. Bog neka sve Vas bogato nagradi!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se