ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 13Katarina Ricci, Božidara
UTO 14Valentinovo; Valentin; Zdravko
SRI 15Klaudije K; Vltomlr; Onezim
ČET 16Julijana; Onezim; Miljenko
PET 177 utemeljitelja Reda Slugu BDM; Darko
SUB 18Šimun; Gizela; Bernardica
NED 19 7. KROZ GOD. Konrad; Rajko; Ratko; Blago

U utorak je župni vjeronauk prema rasporedu.

Sakrament krizme u našoj župi biti će u ponedjeljak 1. svibnja u 11 sati.

Prva sveta pričest održati će se u nedjelju 7. svibnja u 11 sati.

Za sljedeći četvrtak 23. veljače najavljujemo Tribinu na kojoj će gost predavač biti poznati hrvatski imunolog i znanstvenik dr. Srećko Sladoljev.

U subotu se organizira 3. hod za Gavrana. U organizaciji Udruge Specijalne policije Grom PU Karlovačke i HPD Gora – Zagreb, u subotu 18. veljače organizira se treći po redu „Hod za Gavrana“, u spomen na Damira Tomljanovića, ratnika i junaka Domovinskog rata, pukovnika 1.GB Tigrovi, poginulog 17. veljače 1994. na Velebitu. Hodat će se Majstorskom cestom od prijevoja Mali Alan do kapelice blaženog A. Stepinca pod Tulovim gredama gdje će molitvu predvoditi vojni kapelan iz Karlovca vlč. Ivan Blaževac U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, pohod će se realizirati alternativnim pravcem. Broj sudionika je ograničen. U 9 sati je okupljanje kod Hostela Sveti Rok. Možete se prijaviti na sljedeći broj moba: 099 3402410 ili na sljedeće mailove:  (Prijave za sudjelovanje te informacije: PLANINARI: jopa979@gmail.com (HPD GORA) BRANITELJSKE UDRUGE: mpalajsa1@gmail.com (SJP GROM))

Svi se možemo uključiti za pomoć Turskoj i Siriji. 

Hrvatski Caritas krenuo prikupljati novac za pomoć Turskoj i Siriji - Glas  Podravine

 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se