NAJAVA: Proslava sv. Josipa

Objavljeno   

NAJAVA: Proslava sv. Josipa

U četvrtak 16. ožujka naša župa sv. Josipa počinje sa trodnevnicom ili bližom duhovnom pripremom za proslavu župnog patrona sv. Josipa.

Molitva krunice počinje u 17,30 sati, a u 18,00 sati svetu misu predvodi vlč. Darko Rac, župnik župe sv. Luke u Bačincima iz Srijema.

Na drugi dan duhovne pripreme u petak 17. ožujka pobožnost Križnog puta počinje u 17,30 sati, a svetu misu u 18,00 sati predvodi vlč. Zlatko Sušić, svećenik u miru.

U subotu 18. ožujka u 17,00 sati je u našoj župi Korizmeno-uskrsna ispovijed. Svatko ima priliku izmiriti se s Bogom u sakramentu ispovijedi. U 18,00 sati svetu misu predvodi mons. Mile Pecić, svećenik u miru.

Sljedeća nedjelja je 4. korizmena nedjelja i svetkovina sv. Josipa, zaštitnika naše župe. Svetu misu u 11,00 sati predvodi gospićki župnik karmeličanin o. Anto Knežević.

Nakon svete mise članovi Župnog pastoralnog vijeća i KUD Lika iz Ličkog Osika pozivaju sve vjernike da se zadrže na okrijepi ispred crkve.

Sveti Josipe, moli za nas!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se