Bogoslovi iz Zagreba posjetili našu župu

Objavljeno   

Bogoslovi iz Zagreba posjetili našu župu

Bogoslovi pete godine iz Nadbiskupijskog bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu, kandidati devet biskupija diljem Lijepe Naše, s duhovnikom vlč. Antom Pavlovićem, boravili su na području Gospićko-senjske biskupije u sklopu zajedničkog izleta. Na izlet su krenuli 30.travnja posjetivši Slunj gdje su animirali misnim slavljen, u Slunju su obišli Rastoke nakon kojih su se zaputili na Plitvička jezera. Nakon obilaska Plitvičkih jezera, večer su završili smještajem u župi sv. Josipa na Ličkom Osiku u našem Pastoralnom centru.

Drugi dan, 1. svibnja, bogoslovi i duhovnik posjetili su vidikovac i špilju Samograd u Pećinskom parku Grabovača u Perušiću. Nakon razgleda prirodnih ljepota, posjetili su i  župnu crkvu Uzvišenja sv. Križa gdje su izmolili krunicu. Nakon kratkog odmora i razgleda naše župe uputili su se u Otočac gdje su slavili Svetu Misu. U popodnevnim satima razgledali su izvor Gacke i zaputili se prema Zagrebu. Među bogoslovima bio je i bogoslov iz Perušića Karlo Špoljarić koji je svoju generaciju proveo putevima ličkih ljepota.

Neka Gospodin blagoslovi ove dečke i pozove nove radnike u svoj vinograd. Njih preporučujemo u Vaše molitve!
 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se