PETA VAZMENA NEDJELJA

Objavljeno   

PETA VAZMENA NEDJELJA

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

 

PON 8Marija Posrednica; Bratoljub
UTO 9Pahomije; Mirna
SRI 10Ivan Merz; Gospa Trsatska
ČET 11DOBRI PASTIR; Mamerto
PET 12SV. LEOPOLD MANDIĆ; Pankracile; Svevlad
SUB 13GOSPA FATIM.; Servancije
NED 14 6. Uskrsna. Matija ap.; Matko, Mate

Sljedeće nedjelje sveta misa je redovito u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku u 11,00 sati.

Svakog dana su svibanjske pobožnosti. Molitva krunice počinje u 18,00 sati, a sveta misa se slavi u 18,30 sati.

U sakristiji i na dnu crkve možete uzeti katolički tisak.

Pozivaju se sve obitelji koje su u mogućnosti ponuditi svoje gostoprimstvo za Susret hrvatske katoličke mladeži sljedeće godine. Prijavnice možete uzeti u župnom uredu ili u sakristiji nakon svetih misa. Mladima ne treba mnogo, samo mjesto gdje mogu prespavati, a također će svatko od vas punuditi i neku okrijepu. To je jedno lijepo iskustvo gdje cijela obitelj može primiti jedno duhovno svjedočanstvo vjere od mladih koji su budućnost naše zemlje.

Pozivaju se također mladi naše župe koji žele sudjelovati i uključiti se u Biskupijski zbor mladih da se jave. Prva proba biti će u u pastoralnom centru župe Otočac u utorak 23. svibnja 2023. u 18.30 sati, kojeg će voditi  preč. Josip Šimatović i o. Marko Maglić.

U subotu se u Maclju obilježava komemoracija blaiburške tragedije i križnih puteva hrvatskog naroda. Sveto misno slavlje u 12,15 predvodi zagrebački nadbiskup i predsjednik HBK mons. Dražen Kutleša.

Sljedeće subote 13. svibnja župa Gospić organizira duhovnu obnovu za mlade u katedrali s početkom u 18,30 sati. Svi ste pozvani.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se