DVADESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

DVADESET I ČETVRTA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 18Josip Kupertinski; Sonja; kv.
UTO 19Januarije;Teodor; Željko
SRI 20Andrija Kim; Svjetlana; kv.
ČET 21Sv. Matej ap, i ev.; Matko
PET 22Toma Vilan.; Bl. Ivan Mendez
SUB 23Otac Pio; Lino; Tekla; Sofija
NED 24 25. KROZ GOD. Gospa od Otkup.; Rupert

 

Naša susjedna župa Široka Kula ovog tjedna slavi svog nebeskog zaštitnika sv. Mateja. U četvrtak svečano misno slavlje u 17,30 sati predvodi o. Marko Maglić, karmelićanin iz Gospića u suslavlju ostalih svećenika. Molitva krunice u crkvi sv. Mateja počinje u 17,00 sati. U petak molitva krunice počinje u 17,30 sati i nakon se slavi sveta misa. U subotu je sveta misa u 18,30 sati.

Sljedeće nedjelje sveta misa u 9,00 sati slavi se u Ličkom Osiku, a misu u 11,00 sati u crkvi sv. Mateja u Širokoj Kuli predvodi naš biskup mons. Zdenko Križić.

Sljedeće subote u Smiljanu se održava Biskupijski susret mladih. Okupljanje mladih je kod crkve u Smiljanu u 9,30 i nakon toga će početi predviđeni program. Tom prigodom pozivamo sve mlade naše župe u četrvtak u 19,00 sati na sastanak i dogovor.

Naša biskupija hodočasti 14. listopada Gospi Sinjskoj. Možete se zapisati u župnom uredu ili nakon svetih misa.

Naša župa organizira hodočašće u Međugorje prvi vikend u mjesecu studenom. također se već možete prijaviti i za to hodočašće. 

 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se