TRIDESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU

TRIDESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU

U OVOM TJEDNU SLAVIMO:

PON 20Feliks Valois; Srećko; Edmund
UTO 21Prikaz. BDM; Gospa od Zdrav.
SRI 22Cecilija; Dobrila; Slavujka
ČET 23Klement; Milivaj, Blagoje
PET 24Krizogon; Krševan
SUB 25Katarina Aleksandrijska
NED 26 Krist Kralj Konrad; Leonard; Dubravko

 

Sljedeće nedjelje svete mise su redovito u Ličkom Osiku u 9,00 i 11,00 sati. Slavimo Nedjelju Krista Kralja. Ujedno je naše godišnje župno klanjanje. Sljedeća nedjelja je i posljednja nedjelja u ovoj crkvenoj godini. Nakon mise u 11,00 sati biti će izloženo Presveto te možemo doći u vremenu do 17,00 sati na molitvu. U 17,00 sati biti će završni blagoslov. Nemojmo dopustiti da Isus bude sam u crkvi!

Župni vjeronauk utorkom je redovito.

Utorkom je susret ministranata u 16,00 sati.

Proba pjevanja bila bi u srijedu nakon svete mise u 17,00 sati.  Ujedno u srijedu slavimo sv. Ceciliju koja je zaštitnica crkvenog pjevanja. 

Pozivamo mlade da dođu u četvrtak na svetu misu u 17,00 sati, a nakon svete mise bio bi susret kako bi se što bolje mogli pripremiti za Susret hrvatske katoličke mladeži koji se održava sljedeće godine u Gospiću.

Svakog dana svete mise ujutro ima preč. Luka Blažević, a sužupnik preč. Nikola u 17,00 sati. Ovako će biti do početka zornica.

U subotu 25. studenog u susjednoj župi Perušić bogoslov Karlo Špoljarić primit će prvi stupanj svetog reda - đakonat po rukama splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Zdenka Križića. Tko može neka se pridruži ovom velikom slavlju, a Karla pratimo u molitvama!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se