Objavljen je priručnik s katehezama za SHKM u Gospiću

Objavljeno   

Objavljen je priručnik s katehezama za SHKM u Gospiću

Priručnik za kateheze je na sljedećem linku: PRIRUČNIK ZA KATEHEZE

Priručnik je nastao kao pomoć u pripremi mladih za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću 4. svibnja 2024. U priručniku su sadržane kateheze koje se mogu obrađivati na susretima mladih ili u sklopu župne kateheze.

Budući da je priručnik nastao u digitalnom obliku, te će jedino tako biti i objavljen, na prvim stranicama nalaze se QR kodovi, čijim skeniranjem, dolazimo do svih napisanih kateheza u Word dokumentu. Stoga, svima onima koji imaju poteškoća sa tehnološkom opremom ili su samo privrženiji “papiru”, mogu si ispisati kateheze.

Isto tako, na samom kraju priručnika, nalazi se dodatak sa šest razmišljanja vezanih uz temu radosti. Priručnik je nastao radom Odbora za organizaciju SHKM-a, kateheze su pisali vjeroučitelji Gospićko-senjske biskupije.

Preporučujemo ovaj Priručnik kao materijal koji će vam uvelike pomoći podići svijest o velikom događaju za našu Biskupiju te pomoći pripremiti mlade i njihova srca da što radosnije pripreme za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se