NAJAVA: Proslava sv. Josipa

Objavljeno   

NAJAVA: Proslava sv. Josipa

Naša župa 19. ožujka svečano će proslaviti svoga nebeskog zaštitnika sv. Josipa - zaručnika BDM svetim misama u 11,00 i 17,00 sati. Svete mise će predvoditi prof. dr. sc. o. Dario Tokić, provincijal karmelićana. Na svetoj misi u 17,00 sati biti će blagoslov djece i posveta sv. Josipu.

Samoj proslavi prethodi trodnevna duhovna priprema.

Prvog dana trodnevnice u subotu 16. ožujka svetu misu u 18,00 sati predvodi sužupnik preč. Nikola Turkalj. Prije svete mise u 17,30 počinje molitva krunice.

U nedjelju 17. ožujka je drugi dan duhovne pripreme. Svete mise su redovito u Ličkom Osiku u 9,00 i 11,00 sati. Misno slavlje u 9,00 sati predvodi preč. Nikola Turkalj, a misu u 11,00 župnik preč. Luka Blažević.

U ponedjeljak je treći dan duhovne pripreme koji započinje Korizmeno-uskrsnom ispovijedi u 17,00 sati. Misno slavlje u 18,00 sati predvodi vlč. Darko Rac, župnik župe sv. Luke u Bačincima u Srijemu.

Svi ste pozvani doći uzveličati naš župni blagdan i moliti sv. Josipa za svoje potrebe.

Sveti Josipe, moli za nas!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se