Župno dvorište dobiva novi sjaj

Objavljeno   

Župno dvorište dobiva novi sjaj

Danas 27. ožujka na Veliku srijedu naše župno dvorište doživjelo je novi sjaj.

Svi smo mogli vidjeti dolazeći u župni ured ili na svetu misu kako se izgradnjom Pastoralnog centra povećalo krovište te se prilikom većih oborina sve slijevalo ispred župnog dvora tj. drugim riječima sve je plivalo te je trebalo pristupiti samoj sanaciji kako bi se riješio dugotrajan problem i asfaltiralo dvorište.

Radovi na samom projektu počeli su još u siječnju koliko je vrijeme dopuštalo te je skinut stari sloj betona i asfalta kako bi voda danas mogla imati prirodan pad.

Zahvaljujući Lika cestama, Županijskim cestama i Strabagu danas smo dobili dar za naš najveći kršćanski blagdan Uskrs u obliku novog asfalta uz blagoslov naše Ličko-senjske županije i župana g. Ernesta Petrya.

Nije sve završeno kako je planirano zbog nedostatka vremena, ali po obećanju bi trebalo biti nakon Uskrsa.

Na ovaj način izgled cijelog kompleksa diže se na veću razinu.

Hvala dragom Bogu i vremenskim prilikama koje su dozvolile da se ovo napravi kao i svima koji su sudjelovali na ovom projektu.
 

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se