Duhovnu obnovu predvodio je o. Danijel Čović

Duhovnu obnovu predvodio je o. Danijel Čović

U našoj župi sv. Josipa proteklog vikenda (od petka do nedjelje) duhovnu obnovu predvodio je bivši pustinjak i sadašnji voditelj online biblijske škole i evangelizacije brat Danijel Čović.

Program je započeo u petak u večernjim satima uz svjedočanstva Danijela i slavljenje i svetu misu.

Za vrijeme svete mise vjernici su imali mogućnost pristupiti sakramentu svete ispovijedi.

Brat Danijel je govorio o temama kao što su oprost i važnost posta te snaga euharistije. Svjedočio je o svom vlastitom putu obraćenja. Istaknuo je kako je bitno moliti i osluškivati Božju riječ i činiti ono što Gospodin od nas traži.

Između ostalog imao je predavanje o duhovnoj borbi protiv napasti, svjetovnog mentaliteta, đavolskih zamki, o izazovima suvremenog svijeta te o životu u vjeri. Na jednostavan način sa primjerima iz svog vlastitog života brat Danijel prisutnima je posvijestio kako danas treba biti vjernik i živjeti svoju povezanost s Bogom.

Nakon euharistijskih slavlja i nagovora voditelja, molitveni program je završio razmatranjem pred Presvetim oltarskim Sakramentom i molitvom ozdravljenja. Bila je to prigoda da svatko od prisutnih u svom životnom hodu pripravi svoje srce i dušu.

Na duhovnoj obnovi okupio se velik broj vjernika iz cijele Hrvatske. Hvala dragom Bogu koji je ova tri dana dotaknuo mnoga srca i dao snage svakome kome je potrebna.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se