Tribinu je predvodila Karolina Vidović Krišto

Tribinu je predvodila Karolina Vidović Krišto

U utorak 28. svibnja tribinu u našem Pastoralnom centru predvodila je svima nama poznata gđa. Karolina Vidović Krišto. 

Tribina je počela u 19 sati. Prije same tribine slavljena je sveta misa koju je predvodio župnik preč. Luka Blažević.

Prije negoo je gđa. Karolina preuzela riječ, sve prisutne kao i nju pozdravio je župnik preč. Luka. Kod nas je uvijek tradicija da se trbine održavaju četvrtkom, ali ovog puta zbog svetkovine Tijelova tribina je prebačena na utorak.

Tribina je imala temu: "Imaju li Hrvati pravo živjeti u uređenoj i pravednoj državi?" Gđa Karolina je govorila o sudbini našeg hrvatskog naroda osrčući se na politička zbivanja. Možemo si postaviti pitanja zašto se toliko mladih iselilo? Tko to dopušta? Gdje odlaze novci poreznih obveznika? Sama Lika ima mogućnosti od poljoprivrede, industrije, turizma... Ali kroz povijest su donošene odluke koje nisu išle u korist žiteljima. Tako je i sa cijelom Hrvatskom.

Nakon tribine otvorila se plodonosna rasprava.

Na samoj tribini sudjelovala su lica koja se kandidiraju za predstojeće izbore te je bilo zanimljivo čuti i vidjeti njihova lica nakon što je Vidović Krišto iznijela svoje mišljenje.

 

Foto: Tihomir Starčević / Tomislav Klarić

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se