Obilježen Dan škole na Ličkom Osiku

Objavljeno   

U četvrtak 12. lipnja obilježen je dan škole dr. Franje Tuđmana na Ličkom Osiku. Pohvala nikako nije manjkalo. Ravnatelj Antonio Milinković je na početku svima zahvalio na dobrom uspjehu kroz ovu školsku godinu. Najviše se mislilo na one školarce koji su ostvarili prva tri mjesta na županijskim natjecanjima iz raznih predmeta te su oni dobili simbolične nagrade i priznanja za svoj trud koji su uložili. Škola se čak može pohvaliti da je imala predstavnika na državnom natjecanju iz Tehničkog odgoja. Sam ravnatelj je svima zahvalio na još jednoj završenoj školskoj godini, a posebno je pohvalio učitelje koji su glavni i jedini odgovorni u obrazovnom procesu te su neki učitelji tom prigodom dobili zahvalnice za uspjeh i trud mentorstva budući da su njihovi učenici ostvarili zavidna mjesta na natjecanjima.

Ovom prigodom su ovogodišnji osmaši izrekli svoju zahvalu za kraj školovanja u našoj školi premda ih tek sad čeka najveći izazov. Svima je prvenstvo upisati se u školu za ono zanimanje što žele postati u budučnosti. Vjerujemo da će dragi Bog to providjeti i uslišiti njihove molitve da postignu ono što oni žele.

Sam program obilježavanja Dana škole protekao je kroz razne recitacije i scenske prikaze učenika svih razreda koje su pripremali njihovi učitelji. Valja spomenuti da je u programu sudjelovala Foklorna skupina koja je plesom prikazala ples "Kukunješće". Na kraju programa Tamburaška skupina pod vodstvom Đania Findrika izvela je nekoliko skladbi u kojima se moglo vidjeti da se trud vježbanja ipak isplati, a zbor je uz pratnju tamburaša otpjevao dvije pjesmje: "Šumi, šumi javore" i "Ružu crvenu" u kojoj je svoj glas dala i učiteljica njemačkog jezika i povijesti Andrijana Piasevoli Klarić.

Školskom priredbom se približio i kraj školske godine. Ovom prilikom želimo osmašima da ostvare sebe kroz željeni upis u srednju školu, a svima ostalima želimo odmorno i mirno ljeto na praznicima.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se