Susret ministranata u Otočcu

Objavljeno   

U utorak 17. lipnja 2014. godine u Otočcu je održan Biskupijski susret ministranata. Iz naše župe na susretu je sudjelovalo 8 ministranata koje je vodio vlč. Luka Blažević: Josipa Mareković, Ana Karić, Roberta Pešava, Karla Ergotić, Lucija Orešković, Josip Jurković, Pave Drašković i Ana Bašić.

Svetu misu predvodio je vlč. Šporčić koji je ujedno i župnik župe Otočac jer je naš biskup bio spriječen prisustvovati na tom velikom događaju. Prije svete mise djeca su imala priliku za osobnu ispovijed. Nakon svete mise bio je i zajednički ručak u dvorištu. Kada su se djeca ručala slijedio je za njih najvažniji dio - razne igre i sportovi koji su se odvijali u športskoj dvorani. Sva djeca su puna dojmova sa tog susreta te vjeruju da će toga u budućnosti biti još više.

Na zadnjoj slici je naša buduća ministrantica. Sudeći po molitvi i pobožnosti koju njeguje sada, možda iz nje izraste i duhovno zvanje.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se