Lički krumpir za najpotrebnije

Objavljeno   

Zahvalni što i ove jeseni ubiremo bogatstvo plodova sa naših njiva, vrtova i voćnjaka, želimo tu radost podijeliti sa onima koji su u potrebi. Usprkos jako lošem vremenu ovog ljeta, naročito kiše koja je mnogima sve uništila, krumpir koji je posadio Caritas Gospićko-senjske biskupije dobro je urodio.

Treba istaknuti da bez vrijednih ruku djelatnika Caritasa, volontera i župljana župe Ličkog Osika ne bi bilo ništa. Svatko od njih odvojio je svoje slobodno vrijeme da se bogatstvo Like izvadi iz zemlje. Kada će se krumpir sav skupiti on će biti proslijeđen najpotrebnijima na području naše biskupije, ali i šire.

Ovu hvale vrijednu radnu akciju sa svojim strojevima, tj. traktorima potpomogli su Tome Crnković iz Budaka koji redovito svake godine daje svoje ruke za dobrobit Crkve. Ove godine se pridružio Tomislav Milković Bojs, a pripomogao je i Nikola Papić. Na kraju valja i pohvaliti Martina Hečimovića koji također već svake godine neumorno sudjeluje u svakoj akciji.

Svatko koji je pripomogao na bilo koji način u ovoj radnoj akciji, Bog će ga zasigurno obilno nagraditi. Svima jedna velika HVALA.!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se