Misijska nedjelja

Objavljeno   

U nedjelju 19. listopada 2014. godine svete mise u 9 i 11 sati u Ličkom Osiku predvodio je župnik Luka Blažević. Današnja nedjelja je posebna jer se posebno prisjećamo misijskog djelovanja u cijelom svijetu, ali i kod nas ovdje u Hrvatskoj.

Svi smo pozvani, svaki na svoj način pridonositi za misije. Prošlo je već 2000 godina kada je Isus poslao učenike dva po dva u gradove da navještaju Radosnu vijest. Danas, puno godina nakon toga ipak još neki dijelovi svijeta nisu čuli za Isusa Krista. U tome može pripomoći svaki od nas, bilo novčanim prilogom za udaljene zemlje u cijelom svijetu, ali i svojom osobnom zauzetnošću oko upoznavanja naših sumještana s Isusom, tj. onima koji baš ne idu u crkvu.

Djeca su na svetoj misi u 11 sati izvela i kratki igrokaz pod nazivom: "Nek misijska himna leti"! Igrokaz su izveli: Maja Lasić, Leonarda Murgić, Mateo Prša, Petra Knežević i Nikolina Šimatović.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se