Zajedništvo mladih Osičana

Objavljeno   

U utorak 11. studenog na spomendan sv. Martina okupili su se naši mladi s vjeroučiteljicom Leonardom Ružičkom. Uvijek smo pozvani činiti dobro, imati srce za bližnjega. No, postoje u crkvenoj godini posebniji dani kad to činimo svjesnije, zauzetije, češće i sa žarom u srcu.

Kako liturgijska godina ide završetku, u našoj župi krenuo je val predadventskih događanja. Nekoliko dana prije početka došašća naši su mladi počeli izrađivati adventske vijence koje će naši župljani moći kupiti u nedjelju Krista Kralja i tako svojim prilogom osigurati ponešto sredstava za pomoć najpotrebnijima.

Na ovaj će se način mladi sastati još nekoliko puta da bi uspjeli u svojem cilju. Ako netko želi sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji slobodno se može priključiti. Među slikama već sada možete vidjeti kako izgleda djelo naših mladih.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se