Narukvice za potrebite

Objavljeno   

Pomozimo zajedno najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj sudjelujući u nacionalnoj božićnoj akciji Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti 2014.

Kao što Vam je, vjerujem, poznato, Božićnom akcijom „Za 1000 radosti“ Hrvatski Caritas, u zajedništvu sa svim biskupijskim caritasima te mrežom župnih caritasa, diljem naše Domovine nastoji potaknuti nesebičnu solidarnu pomoć hrvatskih građana i poslovnih subjekata, udruga i jedinica lokalne uprave i samouprave i usmjeriti je obiteljima nezaposlenih, višečlanim obiteljima, braniteljskim obiteljima, obiteljima u kojima je netko od članova teško bolestan, onima koje dugotrajna teška ekonomska situacija najbolnije pogađa.

Ove godine akciju "Za 1000 radosti" vodimo pod nazivom "Sve je moguće!" Približavamo se proslavi Božića. Ljubav Božja tad se pokazala. Isus se rodio. Postao je jednim od nas. Prošao je svijetom čineći dobro. Umro je i uskrsnuo. I sve je postalo moguće! Još kad se toj mogućnosti otvorim vjerom... Tada mogu voljeti vjerno, graditi zajedno, spremno opraštati i rado darivati.

Upravo su to poruke koje se uz "vjerujem, sve je moguće" nalaze na narukvicama koje smo ove godine pripremili za odrasle članove župne zajednice: studente i radničku mladež, očeve i majke, bake i djedove u našim župama, napose mlade obitelji kao stanovitu poveznicu i pripravu za 2. nacionalni dan hrvatskih katoličkih obitelji iduće godine na Trsatu - kaže se u poruci Hrvatskog caritasa.

Oni koji uzmu narukvicu ostavljaju 5 kuna za siromašne i potrebite.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se