3. NEDJELJA DOŠAŠĆA-Predstavljanje kandidata za sakrament Potvrde

Objavljeno   

U nedjelju 14. prosinca 2014. godine obje svete mise na Ličkom Osiku predvodio je vlč Luka Blažević. Ova je nedjelja Caritasa pa posebno mislimo na sve one oko nas kojima bi trebala pomoć. Ove nedjelje ujedno su župnoj zajednici predstavljeni kandidati za sakrament sv. Potvrde.

Kako je biskup mons. Mile Bogović proglasio u našoj biskupiji Godinu evanđelja, i naša župna zajednica ide tim putem. Ove nedjelje župnoj zajednici predstavili su se kandidati za sakrament sv. Potvrde. Tom prilikom na dar su dobili Novi zavjet od vlč. Luke kako bi se što dostojnije mogli pripremiti za sakrament Potvrde. U tome im također velika podrška trebaju biti roditelji.

U evanđelju smo mogli čuti kako Ivan Krstitelj šalje učenike da pitaju Isusa je li on Očekivani ili treba drugoga čekati. Isus mu je odgovorio proročkim citatima o čudesnim djelima najavljenim za mesijanska vremena. Isus je pohvalio Ivana Krstitelja kao proroka jer se ne mijenja kao trska što je ljulja vjetar. To je bitno i nama svima. Prihvatimo Isusa jedamput u svom srcu i nećemo požaliti!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se