Uređivanje naše crkve za blagdane i proba zbora

Objavljeno   

U utorak 23. prosinca vrijedne ruke naših župljana su se spojile kako bi crkva dobila puni sjaj za blagdan rođenja našeg Spasitelja. Znamo i sami da je teško odvojiti slobodno vrijeme za bilo što, ali dati svoje slobodno vrijeme Bogu i crkvi - isplati se je Bog to sve vidi i nagrađuje. Vrijedne ruke su tako okitile crkvu, očistile da bi se svi ostali vjernici mogli osjećati što ugodnije za ove blagdane pred nama.

Nakon kićenja crkve uslijedila je tonska proba našeg župnog zbora i tamburaša pod ravnanjem g. Đania Findrika. Nisu se skupili baš svi jer su mnogi zaokupljeni pravljenjem kolača, ali je napravljen program. Tako su se izabrale pjesme koje će se pjevati pod svetim bogoslužjima ovih dana.

Bog sve vidi i svakom neka je velika hvala na koji god način sudjelovao da bi blagdansko slavlje u našoj župi proteklo što dostojnije.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se