Usprkos zimi radovi napreduju

Objavljeno   

Usprkos zimi radovi napreduju

Ovih dana u našem Pastoralnom centru teku radovi oko njegovog uređenja. Makar je pao snijeg i hladno je, radovi teku polako oko postavljanja pločica, postavljanja vrata na sobe te špathlanja gipsanih ploča.

Oko postavljanja pločica u kupaonice angažiran je Stjepan Horvat, a Ante Pavičić uz njega uči kao šegrt taj isti zanat i zadužen je za fugiranje tih pločica.

Mate Fajdić i Robert Jure Nikšić zaokupljeni su grubim malerskim poslovima te oko postavljanja vrata. Svaki slobodan trenutak koji imaju, tj. kada nisu na svom radnom mjestu daju za uređenje Pastoralnog centra. Kad uhvati vremena, rado im pomogne i Mića Pavičić.

Može se vidjeti da toga puno još treba napraviti i pribaviti. Brže ne ide, jer i donacije sporo pristižu, ali vjerujući u Božju providnost, sve će se završiti. Ukoliko netko ima mogućnosti i želje pomoći oko dovršetka Pastoralnog centra to može učiniti na:

Žiro račun župe: PBZ IBAN: HR032340009-1100145366

OIB župe: 36093029456;

ili svoj prilog donijeti u župni ured sv. Josipa. Svakog tko pomogne dragi Bog će ga obilno nagraditi.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se