Listajući novine

Objavljeno   

Listajući novine

Predsjednica Kolinda i EU opominju vladu da nešto učini, da se zaustavi stagnacija ili propadanje gospodarstva u Hrvatskoj. Od sedam najavljenih kapitalnih projekata samo je jedan otvoren. Ostalih šest? Zaboravite! Potpredsjednik Vlade Branko Grčić godinama uvjerava puk u skori oporavak gospodarstva. Samo što nije počelo. Strpite se još desetak godina! Kad se izjednači broj zaposlenih i umirovljenika onda će biti prekretnica!

Objelodanjena je korespodencija (pisma) pokojnog predsjednika Tuđmana s glavnim akterima dramatičnih događanja od 1990. do 1999. Nakon njegove smrti razni patuljasti političari i njihovi sluge novinari pokušavali su umanjiti Tuđmanovo djelo. To su nazivali „detuđmanizacijom“. Pokazali su zarobljenost poraženom ideologijom, ostali su zarobljenici prošlosti.

Jedan naslov u novinama bode oči: Svako deseto dijete u Hrvatskoj pretilo (debelo)! Danas nije lako definirati siromaštvo. Po kojim kriterijima? Neki dolaze u pučku kuhinju s dobrim automobilom!

Naša ministrica Pusić namjerava se kandidirati za tajnicu UN! Možda joj uspije kad ne uspijeva u svojoj zemlji – kaže kum Branko.

Hrvatska lutrija želi popularnom pjevaču Škori oduzeti vođenje Binga! Razlog: pjevao je na dočeku generalu Glavašu!

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se