12. NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

12. NEDJELJA KROZ GODINU

12. NEDJELJA KROZ GODINU

Kroz sljedeći tjedan slavit će se u Katoličkoj Crkvi:

P. Toma M., Paulin Nolanski
U. Josip Cafasso
S. ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA
Č. Vilim, Adalbert
P. Ivan i Pavao, Zoran
S. Ćiril Aleksandrijski, Ladislav
N. 13. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeće nedjelje su svete mise redovitim rasporedom u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati.

U srijedu slavimo rođenje sv. Ivana Krstitelja. Sveta misa je u Ličkom Osiku u 9 sati.

Prijašnjih godina smo uvijek hodočastili sv. Ivi u Podmilačje, ali ove godine smo već bili na susretu sa papom Franjom u Sarajevu i još je pred nama hodočašće u Stare Jankovce, pa zbog toga imamo svetu misu u Ličkom Osiku.

Pred nama je u mjesecu srpnju srebrni jubilej svećeništva vlč. Luke Blaževića. Za tu prigodu će se hodočastiti u Stare Jankovce 11. i 12. srpnja te će on tamo zahvaliti dragom Bogu na daru svećeništva. Propovjednik će biti biskup mons. dr. sc. Mile Bogović.

Nedjelju dana kasnije 25 godina svećeništva će proslaviti u Ličkom Osiku. Propovjednik će biti dr.sc. Milan Šimunović.

Prije te proslave kako je već obečano biti će promocija knjige "Povijest župa sv. Josipa Lički Osik i sv. Mateja Široka Kula". Točan dan promocije će se još čuti u župnim obavijestima ovih dana. Za tu knjigu najveći doprinos dao je naš vjeroučitelj Tomislav Klarić i Institut Ivo Pilar.

Ukoliko netko želi biti sponzor u tiskanju ove knige koja će biti na čast i ponos naših župa, svoj doprinos može uplatiti na žiro račun župe do 30. lipnja, tj. do kraja ovog mjeseca jer knjiga će se početi tiskati 1. srpnja 2015. godine. Na taj način će svatko biti upisan u knjigu kao sponzor.

Svoje priloge možete uplatiti na ovaj račun:

IBAN: HR032340009-1100145366 (PBZ)
Poziv na broj 1507

OIB župe: 36093029456

 

 

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se