14. NEDJELJA KROZ GODINU

Objavljeno   

14. NEDJELJA KROZ GODINU

14. NEDJELJA KROZ GODINU

Kroz sljedeći tjedan slavit će se u Katoličkoj Crkvi:

P. Marija Goretti, Marica
U. Vilibald, Vilko
S. Akvila i Priscila
Č.
Bl. Marija od Propetoga Petković
P. Amalija, Ljubica, Veronika
S. Benedikt, Olga, Benko
N. 15. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeće nedjelje svete mise su redovito u Ličkom Osiku u 9 i 11 sati i predslavit će ih vojni i policijski kapelan u Gospiću vlč. Ivan Blaževac jer se ovog vikenda hodočasti u Stare Jankovce i Slavoniju gdje će župnik Luka Blažević proslaviti 25 godina svoga svećeništva. U Starim Jankovcima propovijedat će Gospićko-senjski biskup mons. dr.sc. Mile Bogović.

U nedjelju 19. srpnja svoj srebrni jubilej proslavit će i u Ličkom Osiku. Propovjednik toga dan biti će umirovljeni profesor Filozofsko-teološkog fakulteta u Rijeci dr.sc. Milan Šimunović.

Samoj toj proslavi uslijedit će trodnevnica o kojoj će se više čuti sljedeće nedjelje na svetim misama.

Važno je za napomenuti da je knjiga "Povijest župa Lički Osik i Široka Kula" već u tiskanju i svećana promocija biti će u petak 17. srpnja 2015. godine u 20 sati u Pastoralnom centru župe sv. Josipa. Predstavljači knjige biti će mons. dr. sc. Mile Bogović, dr. sc. Željko Holjevac, dr.sc. Ivan Brlić i mr. Tomislav Klarić koji je od početka ideju KNJIGE uz župniika Luku Blaževića provodio lako prema kraju.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se