Vijesti iz HKUD-a Široka Kula

Objavljeno   

Vijesti iz HKUD-a Široka Kula

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula“ održalo je u Širokoj Kuli u subotu 26. rujna 2015. godine izvanrednu Skupštinu na kojoj je usvojen Statut Društva usklađen s odredbama novog Zakona o udrugama.

Nakon usvajanja Statuta izabrana su nova tijela upravljanja,  tako je za predsjednicu  izabrana Mandica Rukavina, a za tajnicu Ivana Đapić.

Članove Upravnog odbora uz predsjednicu i tajnicu čine još: vlč. Luka Blažević, Đani Findrik, Nikica Šušić, Ivana Pavletić i Silvija Nikšić.

Za članove Nadzornog odbora izabrane su: Katica Marković, Ivanka Vojvodić i Kristina Prša, dok su u Sud časti izabrani: Milka Orešković, Ivica Pavletić i Blaž Žarak.

Likvidator HKUD-a „Široka Kula“ je odvjetnik Tihomir Vojvodić.

Na Skupštini je donesena i odluka o uvođenju i visini članarine.

Društvo  će do kraja ove godine nastupiti na manifestaciji Jesen u Lici drugog dana, odnosno 03. listopada 2015. godine u 10,15 sati.

U tijeku su priprema za II folklorno zabavni koncerti koji će se održati u prosincu ove godine, stoga pozivamo sve članove i simpatizere da se uključe u pripreme i podrže nas.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se