Vjerovati u sebe i biti s Bogom

Objavljeno   

Vjerovati u sebe i biti s Bogom

Treći dan duhovne obnove protekao je uz osobne razgovore, ispovijedi, susret s ministrantima, svetu misu i susret s mladima.

Pater Šeremet je večernjoj svetoj misi progovorio o 7 stupova vjere svakog kršćanina te za svaki iznio neki životni primjer.

Nakon svete mise susreo se s mladima naše župe kojima je govorio o svojem svećeničkom pozivu, tj. govorio je opozivu u općem smislu u kojem se mogo naći svaki mladi vjernik. Svećenički poziv nije ništa drugačiji od bilo kojeg drugog. Svaki poziv zahtijeva žrtvu. Da bi došlo do ispunjenja sebe i svog životnog poziva, prvo treba prihvatiti sebe i onda dati Bogu da djeluje.

Roditeljski odgoj ili NE-odgoj tu dolazi do velikog izražaja. U samoj formaciji svoje osobnosti ne smijemo osuđivati svoje roditelje. Ipak su nam oni dali svoj život, a svoj život trebamo živjeti što više prema našem idealu Isusu Kristu.

Susret s mladima završio je pojedinačnim blagoslovom.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se