Molitvena zajednica Božjega milosrđa

Objavljeno   

Molitvena zajednica Božjega milosrđa

U našoj se župi počela okupljati i moliti Milosrdnom Isusu Molitvena zajednica Božjega milosrđa u četvrtak 17. prosinca 2015 godine. Zajednica se okuplja svake srijede u 19 sati u dvorani Pastoralnog centra. Otvorenog je tipa i može doći svatko tko štuje Milosrdnog Isusa i želi moliti.

Moli se na razne nakane. Susret se sastoji od himna Duhu Svetom, molitvenih zaziva, molitve Božanskom Milosrđu svete sestre Faustine, krunice Božanskom Milosrđu, litanija, čitanja iz Dnevnika sestre Faustine, uvodnih i završnih molitava, čitanja evanđelja nedjelje pred nama...

Vjerujući u snagu Božjeg milosrđa i pošto je nadavno započela Izvanredna sveta godina milosrđa, vjerujemo da će molitvena zajednica imati puno duhovnih plodova u budućnosti.

Obraćamo se Božjem Milosrđu jer tražimo snažan izvor duhovne snage i ljubavi, a uostalom lijepo je kao braća zajedno moliti!

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se