3. KORIZMENA NEDJELJA

Objavljeno   

3. KORIZMENA NEDJELJA

U ovom tjednu što je pred nama slavimo:

3. KORIZMENA NEDJELJA

Kroz sljedeći tjedan slavit će se u Katoličkoj Crkvi:

P. Osvald, Hilarije
U. Albin, Zorislav
S. Lucije, Čedomil
Č. Marin, Kamilo, Anzelmo
P. Kazimir, Eugen
S. Euzebije, Vedran, Teofil
N. 4. KORIZMENA NEDJELJA

Tjedan je solidarnosti s Crkvom u BiH. Sva milostinja od današnje svete mise šalje se Crkvi u BiH.

Sljedeće nedjelje sveta misa u 9 sati slavi se u Širokoj Kuli, a u 11 sati u Ličkom Osiku.

U utorak dolazi naš biskup mons. dr.sc. Mile Bogović u vizitaciju naše župe. Običaj je takav da biskup posjeti svaku župu i u njoj provede određeno vrijeme svakih 5 godina. U 18 sati biskup će predvoditi svetu misu, a iza svete mise sastat će se s Pastoralnim vijećnicima župe.

U srijedu je sveta misau 18 sati u čast sv. Josipu. Ovo je već 7. srijeda velike devetnice. Nakon svete mise susret ima molitvena zajednica.

U četvrtak u 19 sati je u našoj župi susret mladih i tribina koju će predvoditi vlč. Marinko Miličević, kancelar biskupije.

U petak je Križni put u 17:30 i nakon njega se slavi sveta misa.

U petak počinje u Gospiću u katedrali 24 sata za Isusa. Iza svete mise biti će izloženo Presveto 24 sata do subote u 18 sati kada će sve završiti svetom misom koju će predvoditi biskup Mile Bogović. Za cijelo vrijeme u katedrali će biti dežuran svećenik za svetu ispovijed, ili razgovor i to kroz čitavu noć. Ako netko ne može spavati po noći slobodno se može doći pomoliti u katedralu ili ispovijediti.

U subotu 27. veljače 2016. godine za biskupa Vojnog ordinarijata u Splitu je zaređen mons. Jure Bogdan.

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se