"Dobro se dobrim vraća"

Objavljeno   

Učenici OŠ dr. Franje Tuđmana, Lički Osik u suradnji sa Biskupijskim Caritasom 19. prosinca su razveselili korisnike Doma za starije i nemoćne u Gospiću održavši božićni koncert.

Tamburaški orkestar zasvirao je božićne pjesme i izmamio suze na lica mnogih. Učenici su izveli prigodne recitacije, a školski zbor je pjevao poput anđela.

Caritas je na čelu s vlč. Lukom Blaževićem darivao starije i nemoćne podijelivši naranče i čokolade. Učenice u narodnoj nošnji i članovi Učeničke zadruge s Karitativnom i Vjeronaučnom skupinom, podijelili su čestitke i svijeće koje su sami izradili.

Na kraju priredbe umirovljene učiteljice, korisnice doma odužile su se učenicima prekrasnom recitacijom. Učenici su dobili prigodne poklone koje su izradili korisnici Doma. Djeca i tete vrtića, s Osika također su poslali čestitke koje su sami izradili. Čuli su se uzdasi i pohvale, stoga je palo obećanje da će se "Dobro se dobrim vraća" ponovo vratiti i iduće godine.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se