Božićna priredba u OŠ Lički Osik

Objavljeno   

Uz malo napora, još jedno polugodište je iza nas. Ovaj put nema zaključenih ocjena pa su učenici kraj ove kalendarske godine dočekali s manje nervoze i stresa. Na početku svečanosti, školski zbor je otpjevao himnu, nakon koje je slijedio govor i čestitka ravnateljice.

"Bilo je to vrlo davno. Grad Betlehem snivao je zimskim snom. Ali nešto je bilo posebno u toj noći. Nešto nije bilo kao i uvijek. Samo su rijetki znali što je rastjeralo tminu te noći". Nakon ovakvog lijepog uvoda, Školski zbor je otpjevao pjesmu Betlehemska sveta noć.

Dok nas je početni glazbeni dio uveo u božićno raspoloženje, pregršt lijepih želja uputili su nam članovi skupine English language fan club i učenici 6.a razreda. Neki od učenika su ostali na pozornici, te su im se priključili i ostali, jer su sve nas zajedno obradovali pjesmom Sretan Božić svakome.

Lijepih želja nije manjkalo; tu su još sve obradovale prisutne recitacije o Božiću, zimi, snijegu... Na veselje svih prisutnih, prvašići Leon Agatić, Petra Petrović, Martha Miletić i Antonija Pleša, izveli su recitaciju i pokazali svima da i oni mogu konkurirati starijima.

Program je kao i svake godine završio uz ples i pjesmu Folklorne skupine i Tamburaškog orkestra.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se