Za svećenika je zaređen vlč. Mišel Grgurić

Objavljeno   

Za svećenika je zaređen vlč. Mišel Grgurić

U gospićkoj katedrali 18. lipnja 2016. godine na svečanoj svetoj misi u 11 sati za svećenika je zaređen vlč. Mišel Grgurić po rukama biskupa mons. Zdenka Križića i u koncelebraciji svećenika iz cijele biskupije.

Mišel Grgurić, sin je Slavka i Olivere rođen 1991. godine u Gospiću za vrijeme Domovinskog rata. U Općoj bolnici u Gospiću krstio ga je tadašnji osički župnik vlč. Alojzije Kukec. Osnovnu i srednju školu je završio u Korenicu te je nakon toga krenuo u Bogoslovno sjemenište u Rijeci. Nakon završenog studija teologije djelovao je u ordinarijatu Gospićko-senjske biskupije kao biskupov tajnik te tako stjecao iskustva za daljnji pastoralni rad na župi.

Molimo za našeg novog svećenika  da može u Božjoj prisutnosti djelovati na njivi Gospodnjoj u službi koju će primiti od biskupa Zdenka! Iskrene čestitke za sakramenat svećeničkog reda upućujemo obitelji Grgurić iz Korenice i župi sv. Jurja koja je opet iznjedrila svećenika nakon jednog desetljeća.

Na kraju euharistijskog slavlja vlč. Mišel zahvalio se svima koji su ga pratili na njegovom putu svećeničke formacije.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se