Vjeroučitelji naše biskupije posjetili našu župu

Objavljeno   

Vjeroučitelji naše biskupije posjetili našu župu

U subotu 3. rujna 2016. godine vjeroučitelji naše biskupije posjetili su našu župu.

Susret je započeo u katedrali u Gospiću pokorničkim bogoslužjem koje je predvodio naš biskup mons. Zdenko Križić te je svatko imao prigodu izmiriti se s Bogom. U 10 sati otac biskup predvodio je svetu misu.

Ovakvi susreti se kod vjeroučitelja organiziraju nekoliko puta u godini i prate školsu godinu. Ovo je ujedno i prilika da vjeroučitelji izmijene svoja iskustva međudobno kako bi u školi postigli bolje rezultate. Nakon svete mise u katedrali susret se nastavio u dvorani u biskupiji. Svoje predavanje na temu: Vjeronauk-povlašteno mjesto susreta i dijaloga održala je dr.sc. Blaženka Valentina Mandarić iz Zagreba.

Nakon kraćeg odmora počelo je i I. stručno vijeće gdje se razgovaralo kroz praktični rad te je svatko iznosio svoje primjere iz nastave.

Kako su vjeroučitelji cijelo jutro pa sve do 14 sati pozorno slušali izlaganja trebalo je nešto pojesti. Zato su došli u našu župu jer je u dvorani Pastoralnog centra organiziran ručak za sve vjeroučitelje. Ovime se vidi da naš Pastoralni centar služi za razne prigode i šteta je to ne iskoristiti.

Biskup Zdenko Križić na kraju ovog susreta poručio je vjeroučiteljima da vjeruje u njih te da će sigurno dolaziti u posječivati našu župu češće čim uhvati priliku.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se