Nogometni klub Croatia 92 dobio nove sponzorske dresove od KIK-a

Objavljeno   

Nogometni klub Croatia 92 dobio nove sponzorske dresove od KIK-a

U četvrtak 8. rujna 2016. godine naš nogometni klub CROATIA 92 iz Ličkog Osika dobio je nove sponzorske dresove od nama jako poznatog lanca KIK trgovina.

Možda se netko začudi zašto objavljujemo na stranici župe ovaj članak, ali oni koji nisu upoznati s time, naš župnik vlč. Luka Blažević je predsjednik kluba NK Croatia 92.

U posljednje dvije godine u našem mjestu Ličkom Osiku postojao je stari NK Croatia koji je otišao u stečaj zbog nebrige stare garniture i naša djeca uopće nisu igrala nogomet. Došavši na čelo predsjednika, zajedno sa svojim suradnicima opet je pokrenuo klub tako da djeca našeg mjesta imaju gdje provoditi vrijeme.

Sport je opet na neki način ispucavanje energije koja je u nama te se i kroz taj način pastorala može živjeti evanđelje. Gledavši u zadnji mjesec dana, djece više nema na ulicama Ličkog Osika zbog tog razloga što odlaze na trening i pokušavaju biti što bolji u tom svojem hobiju.

Svima neka je velika hvala na doniranim dresovima, a nogometašima želimo uspješnu sezonu koja je pred njima.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se