2. dan trodnevnice: Živjeti vjeru je naš kršćanski poziv

Objavljeno   

2. dan trodnevnice: Živjeti vjeru je naš kršćanski poziv

Na drugi dan trodnevnice sv. misa je slavljena u Širokoj Kuli u 18 sati i misu je predvodio vlč. Darko Rac u suslavlju s župnikom preč. Lukom Blaževićem.

Prvo čitanje na svetoj misi pročitala je Vesna Nikšić, psalam je uz orguljsku pratnju Jelene Orešković odpjevala Lucija Orešković, a drugo čitanje pročitala je Petra Knežević. Molitvu vjernika pročitali su naši ministranti.

Vlč. Rac je u svojoj propovijedi istaknuo važnost vjere. Vjera je ta koja nas vodi kroz naš kršćanski život. Daje nam snagu da možemo izvršavati svoje obaveze. Ako nemamo vjere, kakva nam je onda budućnost? Sv. Petar kada je hodao po Galilejskom moru je posumnjao i počeo tonuti, ali kasnije je došao na čelo crkve. Vjeru treba trenirati i uvijek težiti biti što bolji. Lijek tome su sakramenti pa pokušajmo živjeti po njima.

Fotogalerija

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se